Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Sakis didn't win!!!

Έβδομος ο Σάκης στην eurovision.
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μη ρωτήσω: Ε, και; Τι έγινε δηλαδή καμιά καταστροφή;
Μα πως, σου λέει ο άλλος, μια χώρα σαν την Ελλάδα που διαπρέπει σε όλους τους τομείς να καταλήξει έβδομη; Να μας περάσουν όλοι αυτοί οι ατάλαντοι της Ευρώπης; Άλλωστε ήμαστε το φαβορί, δεν είναι δυνατό να πέφτουμε τόσο χαμηλά.
Το βρήκα!!! Επειδή ακριβώς είμαστε οι καλύτεροι και το μεγαλύτερο φαβορί έγινε συνομωσία. Μαζεύτηκαν όλοι οι λαοί οι Ευρώπης και είπαν: '' Η Ελλάδα όπως πάντα έχει και φέτος το καλύτερο τραγούδι, τον καλύτερο τραγουδιστή, τα καλύτερα κοστούμια, και την καλύτερη μουσική. Να μην τους ψηφίσουμε για να κερδίσει και κανένας άλλος.'' Συνεννοήθηκαν λοιπόν μέσω sms να μην ψηφίσουν την Ελλάδα και έτσι χάσαμε την πολυπόθητη πρωτιά.
Και να 'μαστε λοιπόν έβδομοι και καταιδρωμένοι, και δώστου σήμερα όλοι οι ειδικοί να αναλύουν τη χθεσινή βραδιά για να μας δώσουν να καταλάβουμε τι έφταιξε επιτέλους, μην τυχόν και μας αφήσουν με την απορία: ''γιατί δεν βγήκε ο Σάκης πρώτος μαμά;"
Γιατί ο Έλληνας πρέπει να ξέρει, ο Έλληνας δεν πρέπει να ζεί στο σκοτάδι και τέλος πάντων άλλο η eurovision και άλλο δευτερεύουσας σημασίας ερωτήματα όπως:
- Γιατί η Ελλάδα είναι η πιο χρεωμένη οικονομία της Ευρώπης;
- Γιατί η Ελλάδα εισάγει καρφίτσες, βελόνες, λεμονοστύφτες, ραδιόφωνα, μαρκαδόρους, ρολόγια, κομπιουτεράκια, τηλεοράσεις, φούρνους μικροκυμάτων, τηλεφωνικές συσκευές, μηχανάκια, αυτοκίνητα, και χιλιάδες άλλα προιόντα, ενώ εξάγει... αλήθεια τι εξάγουμε; τι μπορούμε να φτιάξουμε σ' αυτό τον τόπο;
- Γιατί τα δισεκατομμύρια των ευρωπαικών επιδοτήσεων δεν έγιναν έργα υποδομής αλλά βίλες και τζιπ;
- Γιατί δεν υπάρχει κανείς κρατούμενος σε ελληνική φυλακή που να έχει καταδικαστεί για σκάνδαλο;
- Γιατί δόθηκαν 28 δις στις ελληνικές τράπεζες οι οποίες το ίδιο διάστημα δημοσιεύουν ισολογισμούς με τεράστια κέρδη;
- Γιατί δεν δίνονται ενισχύσεις και στα ασφαλιστικά ταμεία που κινδυνεύουν με χρεοκοπία λόγω κακοδιαχείρησης;
- Γιατί οι Έλληνες βουλευτές κυκλοφορούν με πανάκριβες λιμουζίνες δωρεάν αφού όπως μας λένε χρειάζονται θυσίες για να ανακάμψει η οικονομία μας;
- Γιατί οι μισθωτοί και συνταξιούχοι πρέπει να πληρώνουν και τους φόρους που αναλογούν στους ελεύθερους επαγγελματίες;


Φυσικά όλα αυτά τα γιατί δεν μπορούν να συγκριθούν με το ένα και μοναδικό ερώτημα:

Why
Sakis didn' t win?


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου